TRUFFELSISTERS

A taste of magic

Peachful is 'where magic happens'. Niet alleen op het gebied van de mooiste bruidsjurken, Little Princess jurken of accessoires, maar ook met een magische smaakbeleving. Wij zijn een verkooppunt geworden voor de overheerlijke ambachtelijke slagroomtruffels van de TruffelSisters. En daar worden we verschrikkelijk blij van. Het begon met een zakje slagroomtruffels op de Castle Christmas Fair in Velsen en groeide uit tot ontzettend leuke samenwerking. 

Deze lekkernijen zijn natuurlijk niet alleen voor onze bruiden te koop, maar iedereen kan op woensdag en vrijdag bij ons binnen lopen. Daarnaast hebben we een click & collect voor wanneer je niet kunt wachten. Echt, dat snappen we.

Geef bij click & collect aub door welke smaken en hoeveel je wilt bestellen

Ambachtelijke slagroomtruffel
100 gram € 4,50

200 gram € 9,00

 

Mix en variatie truffel
100 gram € 5,50

200 gram € 11,00

 

De ambachtelijke slagroomtruffel & de creatieve truffelvariaties

Verkoop ambachtelijke slagroomtruffels op woensdag en zaterdag 

Daarnaast natuurlijk de Click & Collect op de overige werkdagen

truffel en bubbel
wat zie je er voortruffelijk uit
Voorbeeld give-away
liefde is...

Truffels & Bubbels en andere rituelen

De ambachtelijke slagroomtruffels zijn helemaal terug van weggeweest. Ze zijn helemaal hot. Dat betekent ook dat ze snel worden opgepikt voor speciale rituelen. En aangezien bruiloften en alles rondom de bruid vol staat met rituelen zien we ze daar ook steeds meer terug.

Wil je wat ideetjes? Tuurlijk, dat kan:

  • We beginnen natuurlijk met de bekende Truffel & Bubbel als jij in onze boutique YES hebt gezegd tegen jouw bruidsjurk. De Truffel & Bubbel is een echt 'vier-moment', dus je kan daar zelf ook van alles voor verzinnen. Ook leuk voor op jullie bruiloft trouwens!
  • Op de ochtend van je bruiloft heb je het hartstikke druk. Je haar en make-up kosten best veel tijd. Steeds meer bruiden zijn zich ervan bewust dat zij ook van dit moment willen genieten. Een mooie mix van truffels serveren voordat de jurk aangaat creeert zo'n rustmoment op een ochtend die je ook altijd bij zal blijven.
  • De authentieke slagroomtruffels worden ook steeds vaker gebruikt als give-away bij het einde van de bruiloft. Feestelijk verpakt per 2 en voorzien van kaartje - waarbij jullie natuurlijk inspraak hebben welke tekst daar op komt - is dit een feestelijke afsluiting voor jullie gasten van de mooiste dag van jullie leven. Deze bestel je rechtstreeks bij de TruffelSisters. Zeg gerust dat je via ons komt of vraag wat extra informatie aan ons.

Dit zijn ze dan... de TruffelSisters

Lot, Lonneke, Roos en Janine zijn de TruffelSisters. Sinds 2020 hebben zij zich helemaal gestort in het opnieuw uitvinden van de ambachtelijke slagroomtruffel en deze opnieuw op de markt brengen. De slagroomtruffel moet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, dus ligt er een slagroomtruffel die is omhult met 100% fairtrade chocolade (Callebaut). En dat maakt, in combinatie met de smaak van de slagroom, dé perfecte slagroomtruffel! De TruffelSisters hebben naast de authentieke ambachtelijke slagroomtruffel ook een aantal heerlijke variaties bedacht. Twee keer per jaar brengen de Sisters uit Limmen een Special Edition uit.
Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van de TruffelSisters.