ADVIEZEN EN INFORMATIE

Adviezen en informatie voor jouw eerste pasafspraak

Je hebt een pasafspraak hebt gemaakt. Super! Nu kan jouw ontdekkingreis naar de perfecte jurk beginnen. Om je zo goed mogelijkelijk te helpen hebben we een aantal adviezen en wat informatie op een rijtje gezet die je helpen om het passen goed te laten verlopen, want… bruidsjurken passen is een feestje op zich!

Jouw gasten

Vraag de juiste personen mee naar je passessie, want het kiezen van jouw jurk is een belangrijke moment. Wanneer iedereen een andere mening heeft maakt dat het niet gemakkelijker. En weet dat jij uiteindelijk degene bent die de keuze maakt, niemand anders. Bruidsjurken passen is leuk. Maar er moet uiteindelijk wel een belangrijke keuze worden gemaakt. Wij adviseren je om maximaal 3 mensen mee te nemen naar je pasafspraak.

De voorbereidingen

Wij vragen jou een paar dingen te doen om je voor te bereiden op jouw pasafspraak. In de eerste plaats is het goed om huidskleurige (liefst) seamless lingerie te dragen. Wij zorgen natuurlijk goed voor onze mooie jurken, dus we stellen het erg op prijs wanneer je na het douchen geen bodylotion op smeert en zware make-up op doet. Zo blijven onze jurken schoon.


Kies met gevoel

Wanneer je teveel verschillende jurken aanpast weet je het echt niet meer. Blijf dicht bij gevoel wanneer je kiest. Kies ongeveer drie bruidsjurken uit die je echt heel erg mooi vindt en laat jouw adviseur er ook twee uitkiezen. Zo krijg je een goede afgewogen collectie. En natuurlijk zeggen wij geen 'nee' wanneer jij die ene jurk ook nog even wilt aanproberen ;-). En ja, het is echt niet vreemd wanneer je al heel snel een jurk in je hart hebt gesloten en je keuze hebt gemaakt. En blijf dan bij die keuze. Een andere jurk gaat het echt niet overtreffen.  Weet je dat veel bruiden uiteindelijk met een hele andere jurk naar huis gaan dan ze vooraf in gedachten hadden?


Wij pushen niet
Wij pushen je beslist niet bij de aankoop van een bruidsjurk. Er is er maar een die beslist en dat ben jij. Wij doen alleen ons uiterste best om je te helpen. Als je het niet weet na het passen van de jurk… slaap je er nog een nachtje over. Wij zien je graag weer terug om de jurk nog een keer te passen. Je bent absoluut niet de eerste bruid die dat doet. Wij vinden dat je zeker van je keuze moet zijn.


Wordt verliefd op jouw jurk

Je weet het wanneer je de jurk hebt aangetrokken. Vertrouw op dat buikgevoel en wordt gerust verliefd op je jurk, maar ga niet naar bevestiging zoeken door nog meer jurken te passen. Stop op het hoogtepunt!


Jouw budget

Een belangrijke factor blijft natuurlijk jouw beschikbare budget. Wij vragen ernaar voordat je trouwjurken gaat uitkiezen en passen. Zo kunnen wij ook jouw budget in de gaten houden. Wij zullen je nooit een duurdere trouwjurk laten passen die boven jouw budget ligt. Gewoon, om je te beschermen. Niets is zo erg als verliefd worden op een jurk die je niet kunt betalen. Houdt er rekening mee dat je naast je bruidsjurk ook ruimte in je budget houdt voor noodzakelijke accessoires, zoals bruidslingerie, schoenen, sieraden of een mooie sluier. Afhankelijk van de aanpassingen van jouw jurk kan je ook te maken krijgen met coupeusekosten. Die laatste worden altijd apart en vooraf doorgegeven tijdens de coupeuseafspraak.

De overeenkomst en betaling

Wanneer je jouw trouwjurk hebt gevonden maken wij een overeenkomst. Daar staat alle informatie op. Je zet je handtekening onder de overeenkomst en krijgt het origineel mee naar huis. Als jouw keuze is gevallen op een jurk uit de collectie reken je deze direct af. Dat geldt ook voor de accessoires. Deze neem je meteen mee naar huis. Daar hang je jouw jurk op een veilige, droge plek uit tot je een afspraak hebt met de coupeuse. Als jouw jurk bestelt moet worden betaal je direct 50% aan van jouw jurk. Dat geldt ook voor accessoires. Zodra jouw jurk en accessoires binnen zijn ontvang je van ons bericht om je artikelen op te halen. Op dat moment betaal je de resterende 50% en neem je alles mee naar huis totdat je een afspraak hebt met de coupeuse. In onze algemene voorwaarden staat meer informatie. Deze staan achter op de overeenkomst en op onze website.


Vergeet niet te genieten, dus ontspan je en laat je verleiden!

"Listen to your heart and don't pay too much attention to trends.

Stay true to you and you will find your dream gown."Steven Khalil