OVER ONS

Peachful means...

Het idee voor onze bruidsboutique was geboren, nu de naam nog. Na wat zoekwerk kwam Stephy met een geweldige naam: Peachful! Het is een woord dat afkomstig is uit een specifiek Engels taalgebruik dat Urban Slang heet. Peachful betekent een compleet gevoel van welbevinden: fine, well, splendid. Zeg nu zelf, dat past toch onwijs goed?!

We are Peachful

Nieuwsgierig wie er achter Peachful zit?
Laten we ons even voorstellen: Ivy, Stephy en Manon. Wij zijn een echt familiebedrijf; moeder en twee dochters. Wij worden heel gelukkig wanneer wij bruiden helpen om hun droom waar te maken. We delen de passie voor mooie bruidsjurken, een uitstekende service voor de klant en eerlijk zaken. En...'we love coffee'.

 

Waarom wij een bruidsboutique zijn begonnen? Dat komt eigenlijk doordat Stephy in 2017 getrouwd is. Met haar bruidsjurk van als trofee in de kofferbak reden we enthousiast weer naar huis. Op dat moment is het idee geboren om onze skills samen te voegen, bij te leren, en de wereld van de bruidsmode in te stappen. Spannend! Inmiddels bestaan we al een paar jaartjes, want we hebben sinds 2018 een boutique.


Wij willen bruiden helpen hun droomjurk te vinden. Mooie  bruidsjurken van grote merken aanbieden, maar dan wel in een inspirerende en gezellige boutique en met een uitstekende service. En de 'look' afmaken met de perfecte accessoires is natuurlijk de kers op de taart. De passessie zelf... daar maken we een feestelijke gebeurtenis van en nemen daar ruim de tijd voor. En wanneer je jouw jurk laat vermaken komt onze geweldige coupeuse Kathy om dat voor jou te doen. Zij maakt ons team compleet.


Wanneer onze eerste bruidsjurk is verkocht? Die hebben we niet verkocht, maar cadeau gedaan.

Ivy Kannegieter, Stephy Coret en Manon Kellenaar