ACCESSOIRES

Accessoires

LOTT oorbellen met logo
banner Milane
Milane voor Beverwijk Magazine oktober 2021
TATE5
Abrazi
abrazi oorbellen 1
abrazi oorbellen 2
logo elsa
Poirier catalogus

Bridal accessories

Natuurlijk completeer je jouw 'look' met mooie accessoires. Wij zijn officieel retailer van een aantal merken accessoires. Zoals van Poirier, zodat je de beste bruidslingerie en accessoires bij je jurk hebt. Maar ook van de geweldige collectie sieraden van LOTT, Milane en Abrazi. Elsa coloured shoes heeft een groot assortiment, comfortabel zittende super gave schoenen die prachtig bij jouw droomjurk staan. Een aantal kun je in iedere denkbare kleur laten verven. Super mooi!


Sieraden met een mooi verhaal

We verkopen ook sieraden die niet speciaal voor de bruid zijn, maar waar je iedere dag van mag genieten. Bij ons vindt je een uitgebreide collectie van Favela Brasil. En je raadt het al, deze worden met de hand in Brazilie vervaardigt. De delicate blaadjes oorbellen en hangers voor kettingen zijn een absolute bestseller in onze boutique. Alle oorbellen, armbanden en kettingen zijn in twee kleuren verkrijgbaar en heel redelijk geprijst. Dus leuk om jezelf of iemand anders cadeau te doen.


Daarmee steun je de Stichting Favela Brasil die door de Nederlandse Rik de Boer is opgericht. De doelstelling van deze stichting is het creeeren van betere levensomstandigheden in verschillende sloppenwijken. oftewel de favela's in Brazilie. Niet alleen voor de mensen, maar er loopt ook een project voor dieren. Klik gerust op de link als je meer wilt weten. Wij zijn in ieder geval hartstikke blij dat we zo ook ons steentje bij kunnen dragen en nodigen jou uit hetzelfde te doen. 

oorbel goud met parel
esdoorn silver
Eucalyptus goud
Eucalyptus silver
ginko goud