Onze werkwijze

where magic happens

FLASHBACKFOTOGRAFIE

Onze werkwijze

 

Wij willen graag iedere aanstaande bruid maximale service, aandacht en tijd geven. Daarom werken wij graag op afspraak. 

 

Zoals we al hebben gezegd verkopen wij bruidsjurken van bekende merken en zij wij altijd op zoek naar jou voor sherp geprijsde jurken. Natuurlijk verandert ons aanbod regelmatig door de aan- en verkoop van jurken. Natuurlijk bestaan in de bruidsmode ook trends, maar belangrijker is dat de jurk bij jouw past.

 

Wanneer je interesse hebt kun je een pasafspraak maken via ons contactformulier. Wij nemen zodra het formulier binnen is contact op om de afspraak te maken. 

 

De pasafspraak zelf duurt ongeveer tussen twee en drie uur. Wij adviseren je om maximaal drie gasten meenemen. Meer gasten betekent vaak ook meer meningen en dat maakt een keuze niet eenvoudiger. Jij moet tenslotte zelf een beslissing nemen. Natuurlijk ontvangen wij je met een kopje koffie of thee met wat lekkers. We maken het graag gezellig! Natuurlijk kies je bij ons zelf de jurken uit die je wilt passen.

 

Wat extra informatieWanneer jouw bruidsjurk vermaakt moet worden is dat geen probleem. Wij werken met een ervaren coupeuse. De kosten hiervan zijn niet bij de jurk inbegrepen.

Wanneer je jouw jurk hebt gevonden kun je maar moeilijk afscheid nemen. Dat hoeft ook niet bij ons. Vaak kun je jouw jurk direct meenemen als je dat wilt. De kledingzak krijg je van ons cadeau.

Foto's maken tijdens de pasafspraak? Geen probleem hoor. Maar weet wel dat er bruiden zijn die kunnen gaan twijfelen over hun keuze voor een jurk. Het beeld geeft niet altijd het gevoel weer.

PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY

Contact

 

Adres:

Zeestraat 44 b, 1942 AR Beverwijk

 

bruidsboutique@peachful.nl

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved