Wie zijn wij

Wij zijn Peachful

Nieuwsgierig wie er achter Peachful zit? Laten we ons even voorstellen: Stephy, Ivy en Manon. Wij zijn een familiebedrijf; moeder en twee dochters die de passie voor mooie bruidsjurken, een uitstekende service voor de klant en eerlijk zaken doen met elkaar delen.

 

En waarom wij een bruidsboutique zijn begonnen? Dat komt eigenlijk doordat Stephy in 2017 getrouwd is. Zij wilde een duidelijke prijs, een hele mooie jurk en een betrouwbare verkoper. Natuurlijk zijn we uiteindelijk geslaagd, maar daar hebben we best wat kilometers voor gemaakt. Met de bruidsjurk van als trofee in de kofferbak reden we enthousiast weer naar huis.

Op dat moment is het idee geboren om de wereld van de bruidsmode in te stappen. Wij wilden bruiden in onze regio helpen hun droom voor de perfecte jurk waar te maken. Wij wilden mooie  bruidsjurken van grote merken aanbieden, maar dan wel in een gezellige boutique en met een uitstekende service. De passessie zelf... daar maken we een feestelijke gebeurtenis van en nemen daar ruim de tijd voor.

 

Wanneer onze eerste bruidsjurk is verkocht? Die hebben we niet verkocht, maar cadeau gedaan.

Onze Passies en Belangrijkste Waarden

Wij hebben een aantal passies en waarden waarop wij binnen Peachful Bruidsboutique werken. Samen vormen zij ons DNA en dat willen wij graag met je delen, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

  • Wij verkopen scherp geprijsde trouwjurken.


  • Wij verlenen uitstekende service.


  • Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige merkjurken.


  • Wij vinden dat de passessie een feestelijke gebeurtenis is.


  • Wij zijn professioneel, kundig, eerlijk en betrouwbaar.


  • Wij zijn flexibel en hebben plezier in ons werk.


  • Wij zullen ons uiterste best voor je doen.


  • Wij nemen ruim de tijd voor een passessie.

PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY
Contactgegevens

 

Adres:

Zeestraat 44 bene, 1942 AR Beverwijk

 

Email:

bruidsboutique@peachful.nl

 

Phone:

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved