Weet jij dat...

Weet jij dat...

JOUW PASAFSPRAAK en wat adviezen

Natuurlijk kijk je er helemaal naar uit wanneer je een pasafspraak hebt gemaakt. Hieronder vind je een aantal adviezen die je helpen om het passen goed te laten verlopen, want… bruidsjurken passen is een feestje op zich!


Vraag de juiste personen mee naar je passessie, want het kiezen van jouw jurk is een belangrijke moment. Wanneer iedereen een andere mening heeft maakt dat het niet gemakkelijker. En weet dat jij uiteindelijk degene bent die de keuze maakt, niemand anders. Bruidsjurken passen is leuk. Maar er moet uiteindelijk wel een belangrijke keuze worden gemaakt. Neem daarom maximaal 3 mensen mee naar je pasafspraak.


Wanneer je teveel verschillende jurken aanpast weet je het echt niet meer. Blijf dicht bij gevoel wanneer je kiest. Kies twee  of drie bruidsjurken uit die je echt heel erg mooi vindt en laat jouw adviseur er ook twee uitkiezen. Weet je dat veel bruiden uiteindelijk met een hele andere jurk naar huis gaan dan ze uitgekozen hadden?


Wij pushen je beslist niet bij de aankoop van een bruidsjurk. Er is er maar een die beslist en dat ben jij. Wij doen alleen ons uiterste best om je te helpen. Als je het niet weet na het passen van de jurk… slaap je er nog een nachtje over.


Je weet het wanneer je de jurk hebt aangetrokken. Vertrouw op dat buikgevoel en wordt gerust verliefd op je jurk, maar ga niet naar bevestiging zoeken door nog meer jurken te passen. Stop op het hoogtepunt!


Houd er rekening mee dat je naast je bruidsjurk ook ruimte in je budget houdt voor noodzakelijke accessoires, zoals een goed bruidstorselet, hoepelrok en misschien wil je wel een mooie sluier.


Vergeet niet te genieten, dus ontspan je en laat je verleiden!

Sabine Hasenbalg, Foto Bibi

"Listen to your heart and don't pay too much attention to trends.

Stay true to you and you will find your dream gown."Steven Khalil


PEACHFUL SCHENKT OUTFIT AAN BRUID ESTHER

Esther Hommes en Michel Inpijn zijn de gelukkige winnaars van de gratis bruiloft die hen wordt aangeboden door de winkeliers van de Wijkerbaan in Beverwijk. Het winnende koppel is op Valentijnsdag  op een locatie in het winkelcentrum getrouwd. Wij werden natuurlijk enthousiast van deze leuke actie en hebben Esther met veel plezier haar bruidsjurk en toebehoren cadeau gedaan Bekijk hier beelden van RTV-IJmond van de supergave passessie -met hele lekkere koffie- bij De Smaeckkamer die een ruimte beschikbaar stelde en de beelden van Hart van Nederland van de huwelijksvoltrekking.


PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY
Contactgegevens

 

Adres:

Zeestraat 44 bene, 1942 AR Beverwijk

 

Email:

bruidsboutique@peachful.nl

 

Phone:

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved