Onze maatregelen en voorwaarden

where magic happens

Safety first, for everyone

Lieve bruidsparen,


Het is een onwerkelijke tijd waarin we nu leven. Het Corona-virus houdt ons allemaal in zijn greep en dat zal ook nog wel even duren. Onze overheid spreekt van een nieuwe werkelijkheid, de 'anderhalve-meter-samenleving'. Niets is meer eenvoudig en we waarderen met elkaar datgene wat nog wel mogelijk is en proberen op creatieve wijze deze tijd te overbruggen tot het moment komt dat alles weer een beetje normaler gaat en wij weer 'gewoon' contact met elkaar kunnen hebben. Ons hart gaat uit naar iedereen die het extra moeilijk hebben. Maar ook in deze tijd zijn er lichtpuntjes. Een van die lichtpuntjes is dat trouwplannen gesmeed worden. En aangezien jij op onze website kijkt, zal dat waarschijnlijk ook bij jou het geval zijn. Qua outfit kun je bij PEACHFUL je dromen daarover omzetten in actie. Wij zijn gewoon open. Uiteraard wel binnen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en voorwaarden waarop wij jullie kunnen ontvangen aangepast. Wanneer er nieuwe richtlijnen komen passen wij onze werkwijze daar direct op aan. Voor jullie, maar ook voor onze veiligheid. En natuurlijk doen wij er alles aan om onze klanten een gezellige pasafspraak te laten beleven!


Wij hebben meer dan 200 jurken in onze boutique en op voorraad, dus er is keuze genoeg! Wanneer nabestellen moeilijk is, want ook onze leveranciers hebben in een aantal gevallen problemen met leveren door het Corona-virus, verkopen wij de jurken uit de boutique. Zo ben je altijd verzekerd dat jij jouw jurk tijdig in je bezit hebt. En dat scheelt heel wat gestress!


Onze aangepaste werkwijze en exclusiviteit

Veiligheid en gezondheid voor alles! Wij zijn alleen nog maar op afspraak geopend. Ook hanteren wij maar twee pasafspraken per dag en bieden wij de exclusiviteit van één klant in de winkel. Wij zijn er dus alleen voor jou. Wel vragen wij onze bruiden en bruidegommen in spé om met maximaal twee personen te komen. Zo kunnen wij de benodigde afstand bewaren en je toch optimaal helpen en adviseren. Uiteraard dienen jij en je gasten (en je gezin) wel klachtenvrij te zijn. Wij dragen een mondkapje. Jij en jouw gasten toch ook ?!


Wanneer je meer mensen wilt laten meegenieten van je passessie is Skype of beeldbellen een optie om te overwegen!


Het verloop van de pasafspraak

  • Bij aankomst wordt je op gepaste afstand hartelijk ontvangen.
  • Wij vragen iedereen handen te wassen en doen dat natuurlijk zelf ook. Dan begeleiden wij jullie naar de zithoek van de pasruimte. We hebben er meerdere, maar jij en jouw gezelschap zijn alleen in de boutique aanwezig. Tussendoor vragen wij iedereen om regelmatig handen te desinfecteren met de aanwezige handgels en wij doen dat zelf uiteraard ook.
  • Wij inventariseren jouw wensen en mogelijkheden en zoeken dan samen (met gepaste afstand) met jou naar jurken die jij wilt passen.
  • We starten de passessie met het aantrekken van de lingerie en schoenen. Dat kan je zelf doen. Wij geven je natuurlijk advies.

  • Wij hangen alles zo klaar dat je je zelf je jurk aan kunt trekken. Uiteraard helpen we je wel met het dichtmaken van de jurk.

  • Als het mogelijk is vragen we iemand uit jouw gezelschap om je te helpen. Dat maakt het wel heel persoonlijk en bijzonder! Zo blijven wij ook gedurende de hele afspraak op gepaste afstand van elkaar.

  • De door jouw gepaste jurken worden apart gehangen en gestoomd voordat wij ze weer terug hangen. Zij komen dus niet in contact met de andere jurken.


Coupeuse-afspraken

Met coupeuse-afspraken is het onmogelijk om op gepaste afstand van elkaar te blijven. We zijn dus best strikt met ons deurbeleid, voor jou en onze veiligheid. Bel gerust af wanneer je verkouden bent, wij zijn maximaal flexibel voor jou! Coupeuse-afspraken worden ruim ingepland, zodat tussendoor tijd is om extra te reinigen.

En natuurlijk...

  • Voor en na een afspraak reinigen wij deuren, deurklinken, toiletten en de oppervlakten die aangeraakt worden.
  • Wij reinigen onze pin voor en na gebruik.
  • Wij laten niemand in de boutique wanneer jij en jouw gasten binnen zijn.

FLASHBACKFOTOGRAFIE

PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY

Contact

 

Adres:

Zeestraat 44 b, 1942 AR Beverwijk

 

bruidsboutique@peachful.nl

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved