Little Princess

Ook meisjes dromen van een mooie jurk. Voor hen hebben we een leuk assortiment mooie jurkjes voor bruiloften, feestelijke gelegenheden of communie. Hier vind je ons complete aanbod. De jurkjes kopen wij in Frankrijk en op andere Europese plekken. Zo weten wij dat we een goede kwaliteit kunnen bieden.

We hebben ook jurkjes in onze boutique. Dat kunnen andere zijn dan op onze website staan. Via het contactformulier kunje een afspraak maken om eens lekker te komen kijken en passen, of om een jurkje te bestellen. Bestellen kan ook via ons contactformulier. Dan krijg je een bestelbevestiging van ons.


Wij vragen 50% vooruitbetaling en een bijdrage in de verzendkosten als het jurkje opgestuurd moet worden. De levertijd is meestal een paar weken. Indien de leverancier het jurkje niet kan leveren is het natuurlijk altijd mogelijk een andere creatie uit te zoeken. Ook kunt op dat moment de bestelling annuleren. Uiteraard geven we dan gewoon de aanbetaling terug. Onze coupeuse kan ook een jurkje aanpassen als je dat wenst. De meerkosten hoor je altijd vooraf.