De bruidscollectie

Sabine Hasenbalg, Foto Bibi

Onze bruidsjurken en merken

Met veel plezier laten wij jou onze jurken zien. We doen ons best om een goede variatie in onze collectie aan te brengen. Dat wil zeggen: voldoende verschillende maten, modellen en merken. Al onze jurken zijn nieuw. De meeste zijn uit eerdere collecties, zodat wij de jurken aan kunnen bieden voor een scherpe prijs. Bij Peachful Bruidsboutique vind je bijvoorbeeld jurken van Enzoani ( Blue by Enzoani) , Creations of Leijten (Be the light), Mark Lesley, Atelier Diagonal, Alfred Angelo, Bianco Evento, Cosmobella. 2ImpressU, La Sposa en vele anderen. We zijn offiecieel dealer van Lily, Bianco Evento en Tres Chic en breiden binnenkort uit met een paar leuke merken. 

 

Het is belangrijk dat je weet dat de meeste jurken twee maten ingenomen kunnen worden en één maat uitgelegd. Kijk dus verder dan alleen jouw maat.

 

Wij zijn daarnaast een officiele retailer van een aantal merken accessoires. Van Poirier, zodat je de beste bruidslingerie en accessoires bij je jurk hebt. En wij zijn helemaal weg van de sieraden van Viva by Tendenza. En om jouw outfit compleet te maken kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor Elsa coloured shoes. Zij hebben een groot assortiment, comfortabel zittende super gave schoenen die te bestellen zijn in iedere kleur.

 

FLASBACKFOTOGRAFIE

PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY
Contactgegevens

 

Adres:

Zeestraat 44 bene, 1942 AR Beverwijk

 

Email:

bruidsboutique@peachful.nl

 

Phone:

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved