De bruid

where magic happens

Papillon_2020_Harrogate_afront
Modeca_2020_Forest_closeup2
Papillon_2020_Harrogate_closeup

Bridaldreams

Met veel plezier laten wij je zien wat we zo ongeveer in huis hebben. We doen ons best om een goede variatie in onze collectie aan te brengen. Dat wil zeggen: voldoende verschillende maten, modellen en merken. Bij Peachful vind je bijvoorbeeld jurken van Tres Chic, Enzoani ( Blue by Enzoani), Modeca, Cosmobella, La Sposa, Bridal Star en wat andere merken. Je vindt bij ons trouwjurken vanaf € 1.000,- En we zijn zo opgetogen over onze nieuwste aanwinsten van Madi Lane en Olvi's dat we daar graag wat meer van laten zien!

fall in love with your weddingdress

Make your dream come true

Je kunt er niet omheen, want hoe knap de bruidegom ook is of hoe schattig de bruidsmeisjes ook zijn... een mooie bruid trekt nu eenmaal alle aandacht. En terecht!
Zij besteedt veruit de meeste tijd aan haar outfit en uiterlijk.

 

Natuurlijk ga je op ontdekkingsreis naar dat ene exemplaar, douw droomjurk. Weet je dat veel bruiden eindigen met een andere jurk dan zij eerst in gedachten hadden? Het volgen van de laatste trends is natuurlijk te gek, maar niet het belangrijkste. Veel belangrijker is dat jij de jurk mooi vindt en dat het model bij jouw figuur en jouw stijl past. Niet om de bruidegom in spé jaloers te maken, maar...

Een aangeboren gevoel voor stijl is synoniem aan de bruid van Madi Lane. Het blijft in elke vezel van haar wezen hangen en wordt tentoongesteld in de beste elementen waaruit haar in Australië ontworpen bruidsjurk bestaat.

Madi Lane-jurken dansen tussen moderne vindingrijkheid en tijdloze verfijning en vertellen het verhaal van 'meisje ontmoet jurk' - een tijdloos liefdesverhaal. De evolutie van Madi Lane is er een die is geïnspireerd op de reis van het leven zelf. Elke jurk belichaamt vrouwelijkheid passend bij het individuele lichaam en de individuele geest. Voor de vrouw die verliefd is op de liefde.


Wij zijn zo blij als we deze inspirerende jurken zien. Madi Lane heeft ieder half jaar een nieuwe collectie waar we de mooiste exemplaren bestellen. Je hebt al een Madi-jurk vanaf € 1.799,-

HAVEN-back
HAVEN-voor
HAVEN-zij
RIVIERA1
HONOR-front
HONOR-sitting
HONOR-back
Lecce extra 1
HALLE-front 1
HALLE-front2
HALLE-back2
EDIT-100A5099
MAYMI-front
MAYMI-back

Feel the vibe
with the Madi Lane Lecce Collection


Romantisch en verfijnd, ingewikkelde kantpatronen, prachtige lange slepen, opvallende details en indrukwekkende diepe ruggen. En stretch natuurlijk. Waar denk jij dan aan? Dat kunnen echt alleen maar de prachtige exclusieve jurken van Olvi's zijn natuurlijk!


Alle jurken worden met de hand gemaakt. Naar wens zonder of met kraaltjes en pailetten. 


Wij zijn er best een beetje trots op dat wij retailer zijn geworden van dit mooie merk en dat wij jou deze prachtige jurken kunnen laten passen.


Je hebt al een Olvi's voor € 1.899,-


4002_side
olvis-trouwjurk-4025-2
olvis-trouwjurk-4025
4005_back
4005_front
4002_front
4002_side
1970_back
1970
1970_front
Style 2282_front
86_
Style 2282_back
Style 2148 SW_back
Style 2346_front_1
Style 2336_front
Style 2150_front
Style 2150_back
Style 2148SW_front (1)

Bridal accessories

Wij zijn natuurlijk ook officieel retailer van een aantal merken accessoires. Zoals van Poirier, zodat je de beste bruidslingerie en accessoires bij je jurk hebt. Maar de geweldige collectie sluiers van Randy Fenoli. En wij zijn helemaal weg van de sieraden van Viva by Tendenza en Abrazi. En om jouw outfit compleet te maken kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor Elsa coloured shoes. Zij hebben een groot assortiment, comfortabel zittende super gave schoenen die te bestellen zijn. Een aantal kun je in iedere denkbare kleur laten verven. Daar zijn wij erg enthousiast over, want hiermee maak je jouw plaatje echt af!

s700_320_2_soft_002_randy_fenoli_veils
Sluier Randy
Flashback-089
abrazi oorbellen 1
abrazi oorbellen 2
Abrazi
logo elsa
viva_by_tendenza-logo
Poirier catalogus

PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY

Contact

 

Adres:

Zeestraat 44 b, 1942 AR Beverwijk

 

bruidsboutique@peachful.nl

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved