Ivy Walstock

Flashback Fotografie

Ivy Walstock

 

Hai, welkom op onze site! Ik stel me natuurlijk graag even aan je voor; mijn naam is Ivy. Met best wel een beetje trots laat ik je deze trouwfoto van mezelf zien van 30 november 2017. Natuurlijk gemaakt door de beste fotograaf die ik mij kon wensen (bedankt nog Renate). Ook ik ben eigenaar van Peachful, net als mijn zus Stephy en mijn moeder Manon. Super om met elkaar te werken en deze ontdekkingsreis te delen. Want over één zijn we het alledrie eens, in de wereld van de bruidsmode ben je nooit uitgeleerd.

 

Naast Peachful zijn mijn dagen stevig gevuld met onze jonge dochters, mijn echtgenoot en onze katten en jonge hondje. Ik kan je verklappen dat mijn specialiteit thuis knuffelen en chaos is, maar ook dat doe ik  met hart en ziel.

 

Sinds mijn tienerjaren ben ik bijzonder geinteresseerd in fashion, styling en imago. Dat is de reden dat ik gekozen heb voor de opleiding tot Imagostyliste. Geweldig om deze kennis nu eens niet te gebruiken voor een kledingzaak, maar voor onze eigen Peachful Bruidsboutique. Ik kan mij daar helemaal uitleven en mijn kennis optimaal inzetten om aanstaande bruiden het best tot hun recht te laten komen. Net even dat stapje verder gaan voor een bruid, daar houd ik van.  Ik gun natuurlijk iedere bruid de mooiste dag van haar leven, net als ik die heb gehad. Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor de social media.

 

Ik hoop je treffen in onze boutique, want ik help je graag een droombruid te worden!

 

Liefs,

Ivy

 

PEACHFUL

          BRUIDSBOUTIQUE
Copyright © All Rights Reserved

Contactgegevens

 

Adres:

Zeestraat 44 bene, 1942 AR Beverwijk

 

Email:

bruidsboutique@peachful.nl

 

Phone:

(0031) 251 295038