Preferred Partners

Onze Preferred Partners

Een bruiloft plannen valt niet mee. Er is zoveel te doen en voor te bereiden.


Wij kunnen je een beetje helpen. Op deze pagina vind je onze Preffered Partners. Dat zijn ondernemers die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Ondernemers waar wij erg enthousiast over zijn en waar wij zelf ook graag mee samenwerken. Zij denken goed met je mee, hebben creatieve ideen, zijn professioneel en hebben ruime ervaring. Kortom; wij kunnen ze van harte aanbevelen.


Onze Preferred Partners hebben een exclusieve aanbieding voor de bruidsparen die via Peachful Bruidsboutique contact met hen zoeken. Vertel het ons wanneer je contact met hen wilt zoeken, dan sturen wij een bericht dat je via Peachful Bruidsboutique komt.Muiderbos 2


2134 SR Hoofddorp


Tel: 06.24.21.44.21 (Renate)


E-mail: info@flashbackfotografie.nl

Flashback Fotografie heeft een prachtige aanbieding voor de klanten van Peachful Bruidsboutique!

 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Wij hopen dat het een prachtige dag voor jullie zal worden! Zowel Peachful Bruidsboutique als Flashback Fotografie werken daar natuurlijk heel graag aan mee.

Exclusief voor de klanten van de Peachful Bruidsboutique, geeft Flashback Fotografie de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties voor korting op de fotografie van jullie mooiste dag!

Je kunt kiezen uit:


1: GRATIS 1 uur extra fotografie op jullie bruiloft (extra foto’s)

2: 10% korting op de fotografie van jullie bruiloft.

PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY
Contactgegevens

 

Adres:

Zeestraat 44 bene, 1942 AR Beverwijk

 

Email:

bruidsboutique@peachful.nl

 

Phone:

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved